Başkanımız Taksicileri Ziyaret Etti



Yaptığı çalışmalarla halkın takdirini toplayan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke ile birlikte taksi duraklarını ziyaret etti.

Her fırsatta aile, öğrenci ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, ziyaretleri esnasında taksici esnafları ile gündeme dair konularla ilgili görüş alışverişinde bulunarak, belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Vatandaşlarımızın Talepleri Bizler İçin Önemli

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, fırsat buldukça taksi duraklarını ziyaret ettiklerini belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bu yana güler yüzlü, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışı ile insan merkezli çalışmalar yaptık. Nasıl daha iyisini yaparız diye çalışıyoruz. Her türlü imkânı esnafımızın ve vatandaşımızın hizmetine sunduk. Yaptığımız çalışmaları esnafımızın ve vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layık olan ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz” dedi.

Başkan Tahmazoğlu’nun Çalışmalarından Memnunuz

Taksi Durağı şoförleri Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun ziyaretinden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirterek, “Başkanımızın ziyareti bizleri oldukça mutlu etti. Kendisinin çalışmalarından son derece memnunuz. Durağımıza kadar gelip bizlerle sohbet etti. Allah kendisinden razı olsun” dediler.



Mehmet TAHMAZOĞLU'nun Kişisel Sitesidir