Geylani Mahallesi´ne Yapılan Dev Tesiste Sona Doğru



Sosyal tesis ağını hızla genişleten Belediyemiz, Geylani Mahallesi'ne yaptığı tesisin çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Göreve geldiği günden bu yana vatandaş odaklı hizmet anlayışı ile çalışan Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Geylani Mahallesi’ne yapılan tesisin pazar alanı ve gençlik merkezi olarak kullanılabileceğini ifade etti. 10 bin 831 metrekarelik inşaat alanı üzerine yapılacak olan tesis; bodrum, zemin, zemin ara, birinci ve ikinci katlardan oluşacak. Çok amaçlı tesiste pazar yeri, ticari alanlar, kadın erkek spor salonu, millet kıraathanesi, büyük ölçekli düğün salonu ve zabıta birimi için yer bulunacak.

En Kısa Sürede Tamamlanacak

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu Geylani Mahallesi’ne modern bir tesis inşa edildiğini belirterek, “Şahinbey Belediyesi olarak hem şehir merkezinde hem de mahalle olan köylerimizde sosyal tesis çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak önceliğimiz vatandaşımızın rahatlığı ve ihtiyaçlarının karşılanması. Geylani Mahallesi’ne pazar yeri ve gençlik merkezi olarak kullanılabilecek çok amaçlı bir tesis inşa ediyoruz. Tesisimizi en kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Bu anlamda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Tesisimizin şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.



Mehmet TAHMAZOĞLU'nun Kişisel Sitesidir