Başkanımız Kursiyerlerle Sohbet Etti



Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi’nin en önemli gençlik merkezlerinden olan Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek, eğitim gören öğrencilerle ve kursiyerlerle sohbet edip, öğrencilere spor ayakkabısı hediye etti.

Şahinbey Belediyesine bağlı 209 Sosyal Tesis ve Gençlik Merkezinde her yaştan vatandaşa hizmet verilmeye devam ediliyor. Şahinbey Belediyesinin en önemli Gençlik Merkezlerinden birisi olan ve birçok mahalleye hizmet veren Hasan Celal Güzel Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, eğitim gören öğrencilerle ve kursiyerlerle bir araya gelerek, onlarla sohbet etti.

Vatandaşımız İçin Çalışıyoruz

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesine bağlı sosyal tesislerde her yaştan vatandaşın faydalandığını belirterek, "Biz belediyeciliğe sadece yol, kaldırım, park, asfalt ve temizlik olarak bakmıyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışı ile kültürden sanata, eğitimden spora birçok konuda projeleri hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda değişik bölgelerde hizmete sunduğumuz gençlik merkezi ve sosyal tesislerle vatandaşlarımızı sosyal yaşamın içine çekiyoruz. Gençlik merkezi ve sosyal tesislerimizdeki bilgisayar, okuma-yazma, anasınıfı, el sanatları, makine nakışı, kuaförlük, gitar, bağlama ve satranç kurslarına ek olarak, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına özel kurslara gidemeyen dar gelirli öğrencilerimize eğitim kursu imkanı sunuyoruz. Buralarda eğitim gören öğrenciler önemli başarılar elde ederek, önemli liseleri ve üniversiteleri kazanıyorlar. Ne yapıyorsak vatandaşımız için yapıyoruz onların rahatlığı için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



Mehmet TAHMAZOĞLU'nun Kişisel Sitesidir