Başkanımız Çiftçilerle Domates Ve Biber Hasadına Katıldı



Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, bu yılda dağıtmış olduğu biber fidelerinin vermiş olduğu mahsulü Muhacirosman Köyü’nde çiftçilerle birlikte topladı.

Çiftçilere iki yılda toplam 21.368.496 adet domates, biber, salatalık, patlıcan ve kavun fidesi dağıtan Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, çiftçiler ile birlikte domates ve biber toplayıp, sohbet etti.

Çiftçilerimize Allah Bol Kazançlar Versin

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, dağıtılan fidelerden bereketli ürünlerin ortaya çıktığını belirterek, “Muhacirosman Köyümüzde çiftçilerimizin domates ve biber hasadını birlikte yaptık. Şahinbey Belediyesi olarak iki yıldır dağıtmış olduğumuz 21.368.496 adet kavun, karpuz, domates, patlıcan, biber, salatalık hasat noktasına geldi. Dağıtmış olduğumuz fidelerden çok bereketli ürünler ortaya çıktı. Kaliteli fideleri çiftçilerimiz tarlalarına diktikten sonra bereketli ürünler elde ettiler. Çiftçimizin ellerine sağlık. Rabbim onlara bol kazanç versin. Bu ürünleri sofralarında tadacak olan vatandaşlarımıza da afiyet olsun diyorum” dedi.

Verilen Desteklerle Ekili Alanlar Arttı

Çiftçi Hasan Polat, Şahinbey Belediyesi’nin verdiği desteklerle ekili alanların arttığını belirterek “Domates, biber, kavun patlıcan, salatalık, karpuz fidelerini, gübreyi ve tohumu Şahinbey Belediyesi’nden aldık. Başkanımızın bizlere desteği olmasa biz bu çiftçiliği yapamayız. Şahinbey Belediye Başkanımızın verdiği desteklerle ekili alanlarda büyük artış oldu. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.



Mehmet TAHMAZOĞLU'nun Kişisel Sitesidir