Başkanımızdan Çocuk Şenliğine Davet



Belediyemiz vatandaşların ve çocukların sömestr tatillerini dolu dolu geçirmeleri için 21-29 Ocak tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenleyeceği ‘Çocuk Şenliği’ne tüm vatandaşları davet etti.

Belediyemiz, çocukların sömestr tatillerini eğlenceli bir şekilde geçirmeleri için 21-29 Ocak tarihleri arasında ‘Çocuk Şenliği’ etkinliği düzenliyor. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenecek olan ‘Çocuk Şenliği’ 21 Ocak günü saat 09:00’da kapılarını açacak. 21-29 Ocak tarihleri arasında sabah saat 09.00 ve 19.00 saatleri arasında düzenlenecek etkinliklerde Nasrettin Hoca, Niloya Keloğlan Masalları, Bremen Mızıkacıları Kukuli, Küçük Hazerfen, Elif ve Arkadaşları, Arı Maya ve Aslan Hürkuş çocuklarla buluşacak. Düzenlenecek etkinlikte şişme oyun gruplarının yanında çeşitli oyun gruplarında olacak.

Çocuk Şenliğinde Buluşalım

21-29 Ocak tarihleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek olan Çocuk Şenliğine tüm Gazianteplileri davet eden Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, “21-29 Ocak tarihlerinde Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde Çocuk Şenliğimiz başlıyor. Şahinbey Belediyesi olarak Çocuk Şenliği ile çocuklarımızın yüzünü güldüreceğiz. 9 gün sürecek olan Çocuk Şenliğinde Nasrettin Hoca, Niloya Keloğlan Masalları, Bremen Mızıkacıları Kukuli, Küçük Hazefren, Elif ve Arkadaşları, Arı Maya ve Aslan Hürkuş çocuklarla buluşacak.  Fuarımız her gün sabah saat 09.00’da kapılarını açıp 19.00’a kadar sürecek. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenleyeceğimiz etkinliğe tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.



Mehmet TAHMAZOĞLU'nun Kişisel Sitesidir