Başkanımız Depremzede Aileleri Ziyaret Ediyor



Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, 11 ili etkileyen asrın felaketinde yakınlarını kaybeden aileleri ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, asrın felaketi olarak ifade edilen ve 11 ili etkileyen deprem felaketinde çevre illerden ve ilçelerden şehrimize gelen, yakınlarını kaybetmiş vatandaşları evlerinde ziyaret ederek ailelerin acılarını paylaştı.

Yaralarımızı Birlikte Sarıyoruz

Geçen süreç içerisinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm devlet erkânının depremzedelerin ve ailelerinin yanında olduğunu belirten Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, “Depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Ailelerine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Devlet ve millet el ele vererek yaralarımızı birlikte sarıyoruz. Asrın felaketini yaşadık. Şahinbey Belediyesi olarak her zaman vatandaşlarımızın yanınızdayız, Vatandaşlarımızla bir ve beraberiz, her türlü acılarını paylaşıyoruz. Afetten sağ kurtulan vatandaşlarımızın hızlıca toparlanması, sosyal hayatın içinde olması için elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz. Bu çerçevede çevre illerden ve ilçelerden şehrimize gelen ve yakınlarını kaybeden ailelerimizi ziyaret ederek başsağlığı dileklerimizi ilettik. Bir kez daha tüm deprem şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Mekânları cennet olsun.” diye konuştu.



Mehmet TAHMAZOĞLU'nun Kişisel Sitesidir